Bemanningssenteret

Bemanningssenteret skal løse sykepleieroppdrag fra ulike avdelinger på sykehuset. Vi har behov for sykepleiere som ønsker høy grad av faglig utvikling og liker varierte utfordringer. Vi ønsker å ansette tilpasningsdyktige sykepleiere og spesialsykepleiere som ønsker å jobbe i 100 prosent fast stilling eller i deltidsstillinger. Hos oss får du en unik mulighet til å bli kjent med mange avdelinger på SUS.

Du som søker arbeid hos oss, kan få tilpasset turnus. Har du en deltidsstilling på en annen avdeling på sykehuset, kan du i tillegg få en deltidsstilling i bemanningssenteret slik at du oppnår 100 prosent stilling.

Er du utdannet sykepleier og ikke har jobbet på sykehus på noen år? Ta kontakt - vi har et opplæringsopplegg som kan gi deg trygghet i rollen som sykepleier på sykehus.

Velg bemanningssenteret som din fremtidige arbeidsgiver!

Kontakt:    
Leder: Tove Gunvor Iversen
Mobil: 906 84 312
Send oss en-post
Besøksadresse: Hillevågsveien 8, 3 etg.

Sykepleiere og spesialsykepleiere (bemanningssenteret)

Som sykepleier og spesialsykepleier ansatt i Bemanningssenteret har du mulighet til å arbeide ved ulike avdelinger på sykehuset. Du vil få god opplæring på hver enkelt avdeling du skal jobbe på.
 
Vi har 2 fagdager per år. Det er også mulighet for å delta på opplæringskurs som avdelingene arrangerer. Vi har godt samarbeid med de forskjellige avdelingene på sykehuset.  

Sykepleierne som arbeider hos oss sier at å arbeide i bemanningssenteret har gitt de en veldig god ballast og en unik mulighet til å bli kjent med mange fagområder og avdelinger.

Vi tilbyr deg

  • 100 prosent fast stilling
  • tilpasset turnus
  • faglig utvikling
  • kompensasjonstillegg
  • deltidsstillinger

​Vi ser etter deg som er

Innleid personell

Hos oss blir leie av personell administrert av bemanningssenteret.

All innleie av helsepersonell og merkantilt personell er regulert av nasjonale rammeavtaler. HINAS er helseforetakenes innkjøpsselskap og koordinerer felles innkjøp​savtaler for alle helseforetak i Norge.​​

Statens autorisasjonskontor for helsepersonell

Skatteetaten

Fant du det du lette etter?