Familiepoliklinikken/TIPS

Siden 1994 har vi i familiepoliklinikken gitt tilbud til familier eller par, der et av medlemmene har en førstegangs psykoseproblematikk.

Les mer om Familiepoliklinikken/TIPS

Familiepoliklinikken/TIPS

Familiepoliklinikken logo. Bilde.
Metoden vi jobber etter kalles gjerne kunnskapsbasert familiebehandling. Innholdet er å undervise om psykose – hva det er, hvordan det påvirker pasienten og hva dere kan gjøre for å forhindre eventuelle tilbakefall. På den måten forstår familien hva som skjer og blir en viktig støttespiller i behandlingen. Du lærer også hvordan du skal få utbytte av de behandlingstilbudene som finnes. Dette er viktig både når familien bor sammen og når pasienten bor i egen bolig.

Kunnskapsbaserte behandlingsmetoder er utviklet for å hjelpe pasient og familie til en best mulig mestring av tilværelsen i kjølvannet av en psykose.

Vi har utvidet tilbudet til også å gjelde bipolar lidelse, affektiv lidelse med psykose og rus med psykisk lidelse.

Vi i familiepoliklinikken jobber etter et lavterskeltilbud. Det vil si at hvem som helst kan kontakte oss, for eksempel behandler til pasienten, pasienten selv eller pårørende.

Kontakt familiepoliklinikken

Åse Sviland      

Tlf: 51515654      
Mobil: 91356706 

Epost: ase.karin.sviland@sus.no 

  

Anvor Lothe

Tlf: 51515231
Mobil: 95494052

Epost: anvor.lothe@sus.no

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
E-bygget, inngang D.
Telefon
91 35 67 06 | 95 49 40 52
E-post
Postadresse
Postboks 8100, 4068 Stavanger
Jan Johnsens gate 12
Besøksadresse
Jan Johnsens gate 12(Kart)
4011 Stavanger

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Kart

Tog

​Våland
Nærmeste togstasjon er Paradis stasjon. Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget.

Se Kolumbus eller nettbuss for ruter og rutetider.

Praktisk informasjon

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Vi har besøkskontroll på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.

Enkeltfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudhttps://helse-stavanger.no/behandlinger/enkeltfamiliegruppe-med-undervisnings-og-samtaletilbudEnkeltfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudEFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbud
Familiefokusert behandling med undervisnings- og samtaletilbudhttps://helse-stavanger.no/behandlinger/familiefokusert-behandling-med-undervisnings-og-samtaletilbudFamiliefokusert behandling med undervisnings- og samtaletilbudFFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbud
Flerfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudhttps://helse-stavanger.no/behandlinger/flerfamiliegruppe-med-undervisnings-og-samtaletilbudFlerfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFFlerfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFlerfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFlerfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFlerfamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbud
Pargruppe med undervisnings- og samtaletilbudhttps://helse-stavanger.no/behandlinger/pargruppe-med-undervisnings-og-samtaletilbudPargruppe med undervisnings- og samtaletilbudPFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbudFamiliegruppe med undervisnings- og samtaletilbud

Fant du det du lette etter?