Vi tilrår at du alltid nyttar siste versjon av nettlesaren din.

Avdeling for rehabilitering

Avdeling for rehabilitering består av avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering Lassa, habiliteringstjenesten for vokse (HAVO), lærings- og mestringssenteret (LMS), Terapiavdelingen og seksjon for klinisk ernæring.

Våre enheter

Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering Lassa

Terapiavdelingen

Seksjon for klinisk ernæring

Lærings- og mestringssenteret

Koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering

Koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering er en funksjon som organisatorisk er lagt til avdeling for rehabilitering, men med virkeområde på tvers av klinikkene i Helse Stavanger.

Kontakt

Slik finner du fram

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise. Pasientreiser koordinerer transport av pasienter til og fra behandling ved sykehuset. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 05515. Det finnes også nyttig informasjon på helsenorge.no.

Praktisk informasjon

​Besøkstiden på sykehuset kan variere noe fra avdeling til avdeling, men de fleste har åpen besøkstid.

På noen avdelinger er det viktig å avtale besøk på forhånd, men ​​​​​​​​​de aller fleste avdelingene kan pasienter ta i mot besøk utenom anbefalte tider. Det viktigste er at du/dere gir beskjed på vaktrommet at dere er der.
Av hensyn til andre pasienter, er det fint om dere går ut av rommet, for eksempel til en av oppholdsstuene.  ​

Anbefalte besøkstider

Mandag til fredag: kl. 18.00-19.00
Lørdag og søndag: kl. 14.00-15.00​





​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

      Kurs og møter

      • Smertemestringskurs
        Kursdeltakerne skal få god kunnskap om hvordan en kan arbeide aktivt med å mestre smerter og dermed oppnå høyere livskvalitet og funksjon, til tross for smerter.
        Smertemestringskurs
        6.
        januar
        2025
        Flere datoer
      • Unge slagrammede
        Kursdeltakerne skal få kunnskap om sykdom og behandling, og verktøy til å leve godt med helseutfordringen. Kurs for personer i arbeidsfør alder som har hatt hjerneslag med lite fysiske utfall. Det anbefales at en pårørende også deltar på kurset.
        Unge slagrammede
        17.
        januar
        2025
        Flere datoer
      • Stabil hjerteåresykdom
        For personer som har gjennomgått utblokking. Kursdeltakerne skal få kunnskap om sykdom og behandling, og verktøy til å leve godt med helseutfordringen.
        Stabil hjerteåresykdom
        22.
        januar
        2025
        Flere datoer