Brukerinvolvering

Kommune og fylkeskommune

dialogmøte med Time.jpg
Fra dialogmøte med Time kommune, f.v. ordfører Reinert Kverneland, rådmann Trygve Apeland og administrerende direktør ved SUS, Inger Cathrine Bryne.

God og likeverdig samhandling mellom kommune- og spesialisthelsetjeneste er en forutsetning for at vi skal lykkes med nytt sykehus.

Fra 2016 har SUS hatt to dialogmøter årlig med kommuner og fylkeskommune om sykehusutbyggingen. Alle 18 kommunene i sykehusets opptaksområde, rådmenn og ordfører, fylkesordfører, Universitetet i Stavanger og representant fra Fylkesmannen har deltatt. Sykehuset presenterer oppdatert status fra prosjektet, og det er en arena for innspill og diskusjon.

I tillegg har vi våren 2018 besøkt kommunene som har SUS som «sitt» sykehus. Bakgrunnen for initiativet er å ha en tettere dialog om hvordan vi kan samarbeide enda bedre om et bærekraftig og best mulig helsetilbud til befolkningen.  

Disse møtene kommer i tillegg til møter i Samhandlingsutvalget, som er den viktigste løpende arenaen for dialog mellom sykehuset og kommunene.

Fant du det du lette etter?